Defa kupevärmare och motorvärmare

Defa kupevärmare och motorvärmare – Bra att känna till
En kupevärmare eller motorvärmare är helt underbart att ha på vintern, då bilen om man gör rätt val blir varm både ute och inne, så att man slipper frysa det minsta när man ska använda sin bil.

>>> Erbjudande: Köp motorvärmare & kupévärmare hos Skruvat.se

En av de mest kända tillverkarna av kupevärmare och motorvärmare i hela världen är företaget Defa, som sålt enormt många Defa kupevärmare och motorvärmare genom åren. Defa har nämligen motorvärmare som passar till de flesta bilmodeller och motorer, och de utvecklar även hela tiden sitt sortiment för att passa även nya bilmodeller. Defa kupevärmare och motorvärmare installeras till och med redan vid köpet på många bilar, men har du inte fått med det på din bil, går det även alldeles utmärkt att montera in detta i efterhand. De flesta som köper värmare från Defa köper ett helt startkit, där så väl motorvärmare, styrenhet, batteriladdare och kupevärmare ingår, men alla delar kan även köpas separat om man råkar sakna en viss del.

Här kan du hitta Defa kupevärmare och motorvärmare
I Sverige finns det flera återförsäljare av Defa kupevärmare och motorvärmare. Enklast är det att hitta de värmare du vill ha via nätet, då även många nätbutiker säljer dessa produkter.

Några kända svenska nätbutiker som säljer Defas värmare är bland annat:

Speedparts, som sålt olika bildelar, reservdelar och annat man behöver till sin bil sedan år 1997. Gratis frakt på alla beställningar över 100 kronor, 14 dagars ångerrätt samt betalning mot postförskott.

Bildelar.nu, som också sålt bildelar på nätet i mer än 10 år nu. Har så väl lågprisalternativ och bildelar till ordinarie pris i sitt sortiment. Betalning med kort, faktura eller mot postförskott.

Via olika annonsmarknader, som t.ex. Blocket och Alla Annonser, kan man även hitta begagnade Defa värmare till bra priser, så vill du komma lite billigare undan, är detta något du kan överväga.

Du behöver dock inte köpa både Defa kupevärmare och motorvärmare samtidigt, det går alldeles utmärkt att börja med t.ex. motorvärmaren, för att sedan lägga till t.ex. kupevärmare, batteriladdare och annat man vill ha efterhand, om man tycker att det blir för dyrt att köpa allt samtidigt.

Om du köpt Defa kupevärmare och motorvärmare
Om du redan köpt en värmeprodukt från Defa, bör du inte installera detta på egen hand, utan gå till en verkstad, så att detta görs på rätt sätt, för att motorn ska slitas mindre, dra mindre bränsle samt för att värmaren ska funka på bästa sätt annars också.

Om företaget Defa
Namnet Defa är en förkortning av Didrik Eidsvig Fabrikker. Didrik Eidsvig är namnet på den man som år 1946 grundade företaget. Idag är företaget ett norskt familjeföretag som fortfarande ägs av Didriks Eidsvigs familj och har huvudkontor i Sandviken.
Företagets specialiteter är bilvärmeprodukter, batteriprodukter och billarm, något de jobbat med sedan starten. Idag säljs Defas produkter över hela Europa.


Comments are closed.